Verzending

Op werkdagen besteld en betaald voor 17:00 uur = binnen 24 - 48 uur in huis*

Bestellingen op werkdagen voor 17:00 uur geplaatst worden dezelfde dag verzonden.
Vaak is uw bestelling de volgende werkdag en zaterdag geleverd. De levertijd is normaliter 24 uur, met uitloop 48 uur
indien er vertraging is bij PostNL.
Wij geven géén garantie dat uw bestelling daadwerkelijk binnen 24 uur wordt geleverd. 
Wij zijn te allen tijde afhankelijk van PostNL.
De verzendkosten zijn gratis bij bestellingen boven de €50,- ** bij verzending binnen NL en gratis boven de €80,-** bij verzending naar BE. Anders zijn deze kosten €5.95 bij verzending bij binnen NL en €9.95,- bij verzending naar BE.
Wij hebben géén invloed op de bezorgtijden! Wij zijn te allen tijde afhankelijk van PostNL.

Uw pakket wordt aangetekend verzonden. Kleine pakketten passen door de brievenbus. Dit is enkel geldend voor enkele asseccoires artikelen.

Na het plaatsen van de bestelling ontvangt u van PostNL een Track & Trace-code per e-mail waarmee u uw pakketje kunt volgen. Dit ontvangt u pas na 18:00 uur nadat de pakketten bij PostNL zijn geleverd. 
Als u het eerste leveringsmoment mist ontvangt u een briefje in de brievenbus. Uw pakket wordt afgeleverd bij het dichtsbijzijnde postkantoor waar het binnen 7 dagen kan worden opgehaald. Daarna wordt het automatisch retour gestuurd naar ons.

Wanneer u besluit uw bestelling te willen annuleren, kunt u dit ons aangeven per telefoon of mail voor 5 uur op dezelfde werkdag voordat wij het pakketje op de post doen.
 

De meeste pakketten worden aangetekend verzonden.

Levering in Nederland (aangetekend):   5.95 euro (gratis boven de €50,-**)

Levering in België (aangetekend):          9.95 euro (Gratis boven de €80,-**)

Levering in Duitsland (aangetekend):    9,95 euro

*PostNL leveringen op zaterdag & feestdagen leveringsschema afhankelijk van Logistic bedrijf
**Hierbij geldt de waarde van uw bestelling zonder verzendkosten

 


Retourneren

Ruilen is helaas niet mogelijk.

Ongeopende verpakkingen in originele staat kunt u binnen 14 dagen aan ons retourneren met bijbehorende retourformulier. Deze ontvangt u bij elke bestelling erbij.
De retourkosten zijn voor rekening van de klant.*

Wij nemen alleen producten retour wanneer de verzegeling (alle gouden en witte bandjes/  bovenkant extensions/weaves) niet is verbroken en het product zich in originele staat bevindt (met beschermzak en intacte verpakking met kaartjes) . Voor cosmetica geldt dat deze NIET gebruikt mogen zijn.

De doorzichtige verpakking van de producten mag wél worden opengemaakt zodat het haar kan worden gevoeld en de kleur kan worden bekeken.

Indien de producten zich niet in originele staat bevinden en/of de verzegeling ontbreekt, ontvangt u dit pakket retour van ons.
Weigert u dit pakket of stuurt u het weer terug naar ons? Dan zijn alle bijkomende kosten, ook voor het opnieuw terugzenden voor rekening van de klant!

Als u uw gehele bestelling wenst te retourneren zullen wij na ontvangst en controle het gehele aankoopbedrag retourneren. Als u een gedeelte van de bestelling terug stuurt ontvangt u na controle alleen het geld van de geretourneerde producten retour.

*K&C Hair World is niet aansprakelijk voor beschadiging of zoekraken van zendingen die door u retour worden gestuurd naar ons, dit is uw eigen verantwoordelijkheid. Wij raden u dan ook met klem aan altijd voor aangetekend/verzekerd verzenden te kiezen wanneer u iets wenst te retourneren.


 

© 2013 - 2024 Alleen Haar | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel