Alles over ons haar
 

Haar lengte

Om het juiste product te kiezen dat perfect aansluit bij uw eigen haar en wensen kunt u de onderstaande afbeelding gebruiken. Op de afbeelding kiest u de gewenste lengte, deze worden aangegeven in inches, in het schema links van de foto kunt u zien wat daarbij de bijbehorende lengte in centimeters is ongeveer.

  

(Deze afbeelding kan afwijken van de realiteit)

Er zijn momenteel talrijke soorten extensions van verschillende afkomst en kwaliteit op de markt verkrijgbaar.  Allen zeer verschillend wat betreft kwaliteit en prijs. Als u waar wilt voor uw geld en zeker wilt zijn dat het haar dat u kiest het juiste zal zijn, kunt u beginnen met het kijken naar de afkomst, de kwaliteit en verlengingssysteem van het haar.
 


Afkomst van het haar

Er zijn verschillende types haar:  Braziliaans haar, Indiaas haar, Chinees haar, Peruaans haar, Europees haar enzovoorts.
Wat wij momenteel het meest verkopen is Indiaas en Chinees haar, aangezien deze het beste aansluit bij diverse typen eigen haar.

 

Indiaas haar is voornamelijk afkomstig van opgeofferd haar uit de Hindoe tempels in India. Het is qua structuur zacht maar stug, wat ervoor zorgt dat een bundel dikker oogt dan dat het is. 
Elke streng is zeer fijn.
Het heeft van nature een hele mooie slag, dat varieert van een zeer lichte tot flinke slag. Wassen kan meer slagen creëren.

Chinees haar wordt verzameld door fabrieken. Zij kopen dit haar in vanuit het platteland. Het haar is silky zacht en fijn van structuur.
Elke streng is dik en sterk.
Chinese haar uit zich het beste in modellen 'steil' of 'slag'.    

 

Haar Kwaliteit

Er zijn 3 verschillende kwaliteiten: Niet Remy gesorteerd haar (human hair), Remy gesorteerd haar en Virgin/Zuiver Haar.


Niet Remy gesorteerd haar (human hair 100% Human hair)

Dit haar is afkomstig van verschillende hoofden.
De natuurlijke haarschubben worden niet gesorteerd of worden zelfs verwijderd. Het haar wordt chemisch schoongemaakt en op de kleur gebracht. Vervolgens wordt er een siliconen laag over het haaroppervlak gelegd zodat het haar weer een kunstmatige glans krijgt en zachter wordt. Deze siliconen laag zal snel verdwijnen, al na een aantal keer wassen. Door de extreme behandeling gaat dit haar het minst lang mee.


Remy gesorteerd haar

Dit haar is verzameld van één of twee haarschenkers. De natuurlijke haarschubben zijn intact en wijzen allemaal 1 richting, zoals bij het eigen haar. Remy haar raakt daarom niet zomaar in de knoop.
Ondanks het feit dat het haar ook chemisch is schoongemaakt en op kleur gebracht, zorgen de natuurlijke haarschubben voor een beschermlaag. Dit haar kan daarom langer meegaan dan Niet Remy gesorteerd haar.

Virgin/Zuiver Haar

Virgin hair (onbewerkt) houdt in dat het haar nooit chemisch is bewerkt. Om haar als virgin haar te kunnen kwalificeren moet het aan een aantal specifieke voorwaarden voldoen. Het is nooit gepermanent, geverfd, gekleurd, gebleekt en chemisch bewerkt. Dit betekent ook dat het haar van 1 persoon afkomstig is, de gehele haaroppervlakte onbeschadigd is en soepel in dezelfde richting valt, net als je eigen haar. Deze pure vorm geeft het haar een prachtig goed gezond en levendig uiterlijk wat je duidelijk kunt zien en voelen. 


Omdat alle drie de typen haren 100% echt mensenhaar zijn kan je alles met het haar doen wat je ook met je eigen haar zou kunnen doen. Zo kan je het haar bijvoorbeeld verven, steilen, krullen en wassen
Wel adviseren we, wegens de chemische behandelingsprocessen in de fabriek, het haar van licht naar donkerder  te verven. Dit zorgt voor de minste beschadiging. Er is daarnaast altijd kwaliteitsverlies bij alle bewerkingen van het haar. Het blijven namelijk dode haren, die niet meer hersteld kunnen worden hersteld door voeding vanaf de wortel.


Vergelijkingstabel

 

 Draagtijd voordat  de kwaliteit  afneemt

   Kleurbaar

 Krullen en Stijlen

 Virgin haar

  24 t/m 60 weken

  In elke gewenste kleur

                V

 Remy haar

  12 t/m 24 weken

 Alleen van licht naar    donker

                 V

 Non-remy  haar

   6 t/m 12 weken

 Alleen van licht naar  donker

                V

© 2013 - 2024 Alleen Haar | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel