Frontal

Vorige Artikel 16 van 17 Volgende

Frontal

Wat zijn frontals?
Frontals zijn bedoeld om de gehele voorkant van het hoofd te bedekken, van oor tot oor. Wanneer u liever alleen de voorkant in het midden van het hoofd wil bedekken raden wij u de Closure aan.

 

Over de kwaliteit
Onze Frontals zijn verkrijgbaar in twee kwaliteiten.
De Virgin Frontals van Chinese oorsprong, Remy gesorteerd en 100% Virgin hair.
Dit product is nooit blootgesteld aan chemisch behandelingen. Dit is de reden dat het product alleen in natuurlijke haartinten binnenkomt (vergelijkbaar met #1b).
De Indian Shri Frontals zijn van Indiaase afkomst en non-Remy gesorteerd. Doordat de kwaliteit minder is, gaan ze minder lang mee dan de Virgin Frontals.

Over het product
Alle haren van de Frontals zijn nauwkeurig en handmatig in de lace geplaatst. Verzorg ze voorzichtig en nauwkeurig en verwijder klitten (als deze ontstaan) altijd geduldig met een puntkam.Bij te hard kammen of kleuren/verven kunnen de haren loslaten. Dit is op eigen risico en wanneer de haren loslaten uit de lace valt dit buiten de garantieregeling. Hierin kunnen wij niets voor u betekenen. Zorg ervoor dat u altijd zorgvuldig met het product omgaat.

 

De Frontals zijn leverbaar in 14''en 18'', in 4 verschillende maten: 13*2, 10*4,  13*4, 13*6 (lengte en diepte van de lace).
De beschikbare modellen zijn Steil, Slag, Krul en Jerry Krul.

Meer informatie
Op de website kunt u lezen wat de bestelvoorwaarden zijn die wij hanteren. Alle producten van uw keuze kunt u direct bestellen via de website. Heeft u iets niet kunnen vinden of heeft u nog een vraag over één van onze producten? Stel uw vraag dan door te bellen naar 070 – 380 3932. Meer contactinformatie van Alleen Haar kunt u vinden op de contactpagina.

 

© 2013 - 2022 Alleen Haar | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel