Closure

Vorige Artikel 14 van 16 Volgende

Closure

Wat zijn Closures?
Closures zijn bedoeld om het midden van de voorkant van het hoofd te bedekken. Wanneer u de gehele voorkant van het hoofd wil bedekken raden wij u de Frontal aan.
De Closures kunnen bij een volledige hairweaving worden gebruikt of om bepaalde delen van het hoofd te bedekken wanneer deze minder haar bevatten.
Er kunnen clipjes aan de zijkanten worden vastgenaaid om het als topstuk te gebruiken en makkelijk zelf in te zetten.

Over de kwaliteit
Onze Closures zijn verkrijgbaar in 2 verschillende kwaliteiten. 
Onze Virgin Closures zijn Remy gesorteerd, zuiver en nooit blootgesteld aan chemische behandelingen. Dit is de reden dat het product alleen in natuurlijke haartinten binnenkomt (vergelijkbaar met #1b).
De Indian Closures zijn van Indiaase afkomst en non-Remy gesorteerd. De kwaliteit is minder vergeleken met de Virgin Closures.

Over het product en verzorging
Alle haren van de Closures zijn nauwkeurig en handmatig in de lace geplaatst. Verzorg de Closures voorzichtig en nauwkeurig en verwijder klitten (als deze ontstaan) altijd geduldig met een puntkam. Bij te hard kammen of kleuren/verven kunnen de haren loslaten. Dit is op eigen risico en wanneer de haren loslaten uit de lace valt dit buiten de garantieregeling. Hierin kunnen wij niets voor u betekenen. Zorg ervoor dat u altijd zorgvuldig met het product omgaat.

Wij hebben onze closures in 14'' en 18'' in de modellen Steil, Slag, Krul en Jerry Krul.
De lace in de closure zijn in twee maten verkrijgbaar: een 2*4 en een 4*4 (lengte en diepte van de lace). 

Onze Virgin Closures zijn ook beschikbaar met een Silk Base. Dit wil zeggen dat de lace natuurlijker oogt. Er zijn meerde lagen lace over elkaar heen geplaatst om dit effect te creeren.
De Virgin Closures zijn verkrijgbaar met en zonder scheiding. De 4*4 is verkrijgbaar in 3 scheidingen.
De scheidingen kunnen overigens zelf worden gecreeerd. Het haar kunt u nat maken, de scheiding plaatsen en het haar vastklemmen aan beide kanten met clipjes . Laat dit staan totdat het opdroogt.
 

Vragen?
Wij helpen u graag verder als u een vraag heeft over onze producten of wanneer u iets niet heeft kunnen vinden op de website. U kunt ons bereiken op nummer 070 – 380 3932. Meer contactinformatie van Alleen Haar kunt u vinden op de contactpagina. Ook kunt u op de website lezen wat de bestelvoorwaarden zijn die wij aan onzer producten stellen. Zo weet u precies wat u geleverd krijgt. 

 

© 2013 - 2023 Alleen Haar | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel