Lace Wigs

Vorige Artikel 17 van 17

Lace wig

De Wigs die wij u aanbieden zijn zo echt dat het verschil niet te zien is.
Onze Lace Wigs zijn allemaal handgemaakt en dienen zorgvuldig te worden behandeld. Gelieve niet ermee te slapen en voorzichtig te kammen.


Over de kwaliteit
De 100% Virgin Zuiver Hair Wigs gaan het langste mee. Dit is te danken aan het feit dat de producten nooit zijn blootgesteld aan chemische middelen, waardoor ze hun zachte structuur en prachtige kleur behouden. Het product is Remy gesorteerd en van 100% Virgin Hair gemaakt. Om deze reden is deze alleen beschikbaar in natuurlijke haartinten. Het haar is de beste kwaliteit die wij verkopen.
Het haar is van Aziatisch oorsprong en voelt zacht en glad aan.

De Shri Indian Pruiken zijn Remy gesorteerd en niet 100% zuiver. Deze pruiken gaan vanwege de kwaliteit minder lang mee. De oorsprong van het haar is 100% Indiaas . Het haar is stugger en voelt iets dikker dan de Virgin Hair.
De pruiken zijn ideaal voor het uitproberen van pruiken die ongeveer 6-8 maanden meegaan.

Over de producten
U heeft als u kiest voor Virgin Hair de keuze tussen een Full Lace Wig en een Front Lace Wig.
Bij een Full Lace Wig is de Lace over de gehele kap geplaatst. Dit zorgt ervoor dat alle kapsels kunnen worden gerealiseerd.
Bij de Front Lace Wig, is de Lace alleen aan de voorkant geplaatst. De rest van het haar is geplaatst in banen, zoals bij een weave. Aan de binnenkant van de kap zijn kammetjes bevestigd, voor extra stevigheid.
Als u kiest voor Indian Hair kunt u enkel kiezen voor een Front Lace Wig.
 

Contact
Lees de bestelvoorwaarden door als u gaat bestellen. Heeft u toch iets niet kunnen vinden of wilt u meer informatie over de producten? Neem dan contact met ons op door te bellen naar 070 – 380 3932. Meer contactinformatie van Alleen Haar kunt u vinden op de contactpagina.

 

© 2013 - 2021 Alleen Haar | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel