Wie zijn wij?

 

 

Heeft u door chemotherapie, haarziekte of hormoongerelateerde problemen last van volledig of gedeeltelijk haarverlies en wilt u zich weer op en top vrouw voelen en dat ook uitstralen?

Ik, haarspecialiste Marij Medze van ‘Alleen Haar Pruiken en Haarwerken’,  help u door samen op zoek te gaan naar een een tijdelijk of permanent, mooi en natuurlijk ogend haarwerk of haarstuk. Dit aangevuld met de juiste deskundige begeleiding, persoonlijke aandacht en liefde.

Wij heten u van harte welkom voor een informatief en vrijblijvend kennismakingsgesprek.

Dit gebeurt in alle rust in onze salon/speciale haarwerkruimte. Ook is er mogelijkheid voor (zieken)huisbezoek. Samen met u zoeken we naar een passende oplossing. U kunt gerust een partner, familielid of vriend(in) meenemen.

Wij handelen zeer discreet en uw privacy is gewaarborgd.

Wat kunt u van ons verwachten bij het aanmeten van uw haarwerk of haarstuk:

 

* Persoonlijke aandacht & inlevingsvermogen

* Gratis intake

* Deskundige begeleiding & vakmanschap

* Mooi en natuurlijk resultaat van uw haarwerk of haarstuk

* Haarwerkspecialist & haarstylist

* Een eerlijk advies op maat

* Kennis van hoofdhuid- en haarproblemen

* Wij zijn erg betrokken met u en uw familie

* Wij komen ook bij u thuis of in het ziekenhuis langs

* Afhandeling verzekering

 

 

Stappenplan voor het aanmeten van een pruik of haarwerk

 

Welke stappen moet ik nemen voor het aanmeten van een pruik / haarwerk?

De standaard pruik / haarwerk is van synthetisch, of echt haar. Voor maatwerk haarwerk, waarvoor een mal wordt gemaakt, is een iets aangepast stappenplan van toepassing, die we mondeling met u bespreken.  Voor een haarstukje geldt ook een iets andere stappenplan als voor een pruik / haarwerk. Dit bespreken bij het intake gesprek.

 

 

1. Neem contact op met ons – Gratis intake en binnen 5 dagen

Als u besluit contact op te nemen, belt u dan Marij Medze 015-3648301 of 06-23813119. U maakt een afspraak met ons voor een gratis intakegesprek vrijblijvend – binnen 5 dagen – in een speciale haarwerkruimte. Of als u dat prettiger vindt, komen we aan huis of in het ziekenhuis. Wij passen ons aan uw wensen aan.

Wij kunnen eventueel ook uw haarstuk 6 weken reserveren voor u. Mocht u nog even rustig de tijd willen nemen welke keuze u misschien wilt gaan nemen.

 

2. Wensen kenbaar maken

Tijdens het intakegesprek bespreekt u met Marij uw wensen voor uw haarstukje, pruik, haarwerk of alternatief haarwerk. Er is keuze uit honderden modellen en kleuren van echt haar of synthetisch haar. Marij zal u voorlichten over de voor- en nadelen. Samen maakt u een keuze van verschillende soorten haarstukjes, pruiken of haarwerk  en wordt er direct een nieuwe afspraak gemaakt wanneer u deze haarwerken kunt komen passen.

 

 

 

3. Haarwerk gebruiken

Nadat u uw keuze heeft gemaakt kunt u de pruik, het haarwerk of het haarstukje gelijk gebruiken. Waar nodig kan het haarwerk nog in model geknipt worden, zodat het helemaal naar wens is. Zodra een maatwerk haarwerk binnen is kan het haarwerk ook direct worden gebruikt.

 

4. Levering

Confectiehaarwerk leveren wij vrijwel altijd uit voorraad of binnen 2 dagen.

Wanneer er maathaarwerk wordt besteld is de levertijd 12 weken.

Wanneer wij  onverhoopt toch niet op tijd uw bestelling kunnen leveren zullen wij u informeren.

 

5.Nazorg

Voor de nazorg van uw haarwerk kunt u ook bij ons terecht. Wanneer u wilt dat wij hem voor u wassen of weer netjes in model brengen.


6. Factuur opsturen

U ontvangt van ons een factuur met de kosten, en wij regelen de declaratie voor u. Wij zijn aangesloten bij alle verzekeraars.

 

7. Klachten

Als u niet tevreden bent over de oplossing die AlleenHaar Pruiken en Haarwerken u biedt, dan kunt u zich wenden tot De Geschillencommissie Uiterlijke verzorging, Postbus 90600, 2509 LP Den Haag.

 

Digitaal uw klacht indien kan ook direct via www.degeschillencommissie.nl.

Of u vraagt telefonisch een klachtenformulier bij hen op via: 070-3105310 (ma t/m vr van 9.00 – 17.00 uur).

 

 

© 2013 - 2024 Alleen Haar | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel