Easy Wire Extensions

Vorige Artikel 10 van 16 Volgende

Easy Wire extensions

Gemakkelijk verlengen
Easy Wire Extensions zijn gemakkelijk zelf in te zetten en bieden een prima oplossing wanneer u uw haar tot rust wilt laten komen. Easy Wire extensions hebben het grote voordeel dat ze in en weer uit gedaan kunnen worden wanneer u wilt. Dit kan zonder het eigen haar te beschadigen. Ze geven hetzelfde natuurlijke effect als andere extensions, maar zijn dan tijdelijk van aard. Met de Easy Wire Remy extensions van Alleen Haar geeft u in een handomdraai uw haar meer volume en creëert u prachtige lange lokken. 

Over het product
Het haar is 100% Remy gesorteerd en van Aziatische oorsprong.
U brengt de baan aan in het midden van het hoofd zodat het tussen het eigen haar op het hoofd rust. De draad komt aan de voorkant en het eigen haar wordt met behulp van een puntkam over de baan heen gelegd.
Er wordt geen gewicht aangebracht aan het eigen haar. Om die reden is dit systeem niet schadelijk voor het eigen haar. Voor extra stevigheid kunt u clipjes vastnaaien aan de baan. Tevens kunt u zelf de draad aanpassen of zelfs verwijderen naar wens, wanneer u er een clip-in baan van wilt maken.

De hairextensions zijn praktisch onzichtbaar door de transparante nylon draad. Zeer gemakkelijk zelf in te brengen en te verwijderen. De baan heeft zijkanten waardoor ook de zijkanten van het hoofd worden voorzien van haar. Flexibele en zachte band die zich makkelijk aanpast aan het hoofd.

Lees meer over de algemene verzorging van het haar.

Meer informatie en contact
Bestel de Easy extensions van uw keuze snel en gemakkelijk via de webshop. Bekijk onze website voor meer informatie over onze bestel-, betaal- en bezorgprocedure of bel voor meer informatie met 070 380 3932. 

Bezoekers van deze pagina vonden de volgende pagina´s ook interessant:

Weave Hair | Clip in Extensions | Tape Extensions

© 2013 - 2022 Alleen Haar | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel