Verschillen tussen Hairweaves

Artikel 1 van 16 Volgende

Voeg meer lengte en volume toe aan uw haar en bestel hair weaving producten bij Alleen Haar. Creëer het kapsel van uw dromen en maak gebruik van onze 100% human hair extensions. Met jarenlange productkennis en een mooi aanbod van hoogwaardige kwaliteit helpen wij u graag met vormgeven van een prachtige haardos waar u nog lang plezier van zult hebben.

Over Weave
Weave, ook wel genoemd banen of matten, kunnen op verschillende manier worden ingezet.
Zie enkele voorbeelden in onze video's: Type 1 en Type 2
Wij hebben verschillende weaves in verschillende lengten, kleur en kwaliteiten. Wij bieden ruime keuze voor de perfecte volume en verlenging.

Absolute Fabulous is gemixt Indiaas en Aziatisch haar, voorgekleurd en een machinaal geweven weft. Het haar voelt zacht maar stevig aan. Aangezien het gemixt haar is kan ontstaat er vanzelf een mooie natuurlijke slag. Dit product is non-Remy gesorteerd en kan maximaal 2 a3 maanden meegaan, mits deze goed wordt onderhouden. De natuurlijke haarschubben van elke haarstreng zijn verwijderd. Om die reden kan het haar snel droog en stug gaan aanvoelen.
Algemene info: altijd ± 110 gram per pak, 1 lange baan, breedte baan afhankelijk van de inch.

Fantasy Weave is van Aziatische oorsprong, voorgekleurd en heeft een machinaal geweven weft. het haar voelt heel mooi en zacht aan.
Dit product is Remy gesorteerd en kan met goed verzorging ongeveer tot 6 maanden meegaan. De natuurlijke haarschubben van alle haarstrengen zijn nog intact. Om die reden is het haar heerlijk zacht en glad en kan het lang meegaan met goede verzorging. 
Algemene info: altijd ± 110 gram per pak, 1 lange baan, breedte baan afhankelijk van de inch.

Brazilian hair is van Indiase oorsprong en heeft de kwalificatie 100% zuiver haar, omdat het nog nooit is blootgesteld aan chemische processen. Het is om die reden alleen verkrijgbaar in natuurlijke haartinten. Het haar is stug en pluizig, maar toch erg mooi in structuur. De weft is handgeweven en is erg dun. Het haar kan ongeveer 8 maanden meegaan bij een goede verzorging. Gebruik de producten van Shea Moisture die alle soorten slagen en krullen verzorgen van zowel extensions als het eigen haar.
Algemene info: altijd ± 100 gram per pak, voorgemaakte banen van ±50cm breed 

Virgin Hair is van Aziatische oorsprong en heeft de kwalificatie 100% zuiver haar, omdat het nog nooit is blootgesteld aan chemische processen. Het is om die reden alleen verkrijgbaar in natuurlijke haartinten. Dit haar is de beste kwaliteit uit de gehele collectie en kan in ieder geval een jaar meegaan met goede verzorging. Het haar is zeer zacht en superglad. De weft is machinaal geweven, maar zodanig dun dat dubbele banen kunnen worden gestikt. 
Algemene info: altijd ± 100 gram per pak, voorgemaakte banen van ±50cm breed.

Peruvian Hair is van Peruaanse afkomst en heeft de kwalificatie 100% zuiver haar, omdat het nog nooit is blootgesteld aan chemische processen. Het is om die reden alleen verkrijgbaar in natuurlijke haartinten. Het haar is zacht maar stugger dan Virgin Hair. De weft is machinaal geweven en is dikker dan die van Virgin Hair en Brazilian Hair. Er kunnen geen dubbele banen worden gestikt!  Het haar kan ongeveer 6+ maanden meegaan. 
Elk pak bevat minder gram haar dan de rest van onze weaves. Vaak is een extra pak nodig voor een goede opvulling en volume van het haar.
Algemene info: altijd ± 90 gram per pak, 1 lange baan, breedte baan afhankelijk van de inch.

Shri Hair is Indian Hair. Het is Remy gesorteerd maar chemisch behandeld. De  verzameling en sortering van het haar is minder streng dan de rest van de Remy producten in onze collectie. De draagtijd is maximaal rond de 3 maanden. Elk pak bevat minder gram haar dan de rest van onze weaves. Vaak is een extra pak nodig voor een goede opvulling en volume van het haar.
Algemene info: altijd ± 90 gram per pak, 1 lange baan, breedte baan afhankelijk van de inch.

Lees meer over de algemene verzorging van het haar.

Meer informatie en contact
Bestel onze hair weaving producten direct via onze website en maak kennis met ons gehele assortiment 100% human hair producten. Laat u verassen door de mogelijkheden die wij u bieden voor het creëren van dat onvergetelijke kapsel waar u al zo lang van droomt. Vragen? Neem contact met ons op door te bellen met 070 380 3932 of stuur een e-mail naar info@alleenhaar.nl.

© 2013 - 2023 Alleen Haar | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel