Brazilian Hair Weave

Vorige Artikel 12 van 16 Volgende

Brazilian Hair Weave

Alleen Haar biedt u Brazilian hair in weave. Het haar is van zeer hoge kwaliteit, Virgin,  en verkrijgbaar voor een uitstekende prijs. Als geen ander weten wij waar onze klanten naar op zoek zijn en daarom bieden wij precies de meeste geliefde producten, waarvan de tevredenheid onder onze klanten het hoogst is. Zo kunnen wij u altijd voorzien van goede materialen en heeft u aan Alleen Haar een betrouwbare leverancier.

Over het product
Brazilian hair is Remy gesorteerd en niet chemisch behandeld en is om die reden zuiver haar. Enkel haar wat nog nooit blootgesteld is aan chemische processen kan zich kwalificeren als Virgin Hair. De kwaliteit is dan ook beter dan voorgekleurd, Remy gesorteerd haar. 
Brazilian hair is van oorsprong Indiaas haar. Om deze reden is het haar wat pluiziger en oogt het dikker.
De haarstrengen zijn fijn en dun maar stevig.
Indiaas haar bevat van zichzelf al een natuurlijke slag. De kwaliteit van het haar uit zich dan ook het beste in de modellen Curly en Kinky Curly. Na het wassen zullen er meer slagen komen.
De bundels in Brazilian kunnen verschillend binnenkomen in donkerheid van kleur, verschil in krullen en droogte.
Dit komt omdat het 100% puur natuur haar is.

De weft van Brazilian hair is handgemaakt en erg dun. Ideaal wanneer je dubbele banen wil laten inplaatsen. Echter is er wel meer kans dat de haartjes loslaten uit de weft. Houd hier dus rekening mee.
Het haar wordt per pak verkocht. In elk pak zit 100 gram haar. De hoeveelheid banen verschillen per inch: hoe langer het haar, hoe minder banen in een pak. 

Tegenwoordig verkopen wij blonde bundels Brazilian hair weave Wavy, Curly en Kinky Curly ook in blond.
Deze krullen zijn natuurlijk en daarom blijven deze goed zitten!

Meer weten?
Wij voorzien u graag van het juiste advies als u een goede keuze wilt maken voor de beste Brazilian hair weave producten. U kunt vrijblijvend contact met ons opnemen door te bellen naar 070 – 380 3932. Meer contactinformatie van Alleen Haar kunt u vinden op de contactpagina. Op de website geven wij u bovendien meer informatie over de bestelvoorwaarden. 

Bezoekers van deze pagina vonden de volgende pagina´s ook interessant:

Verschillen tussen Hairweaves | Virgin Hairweave | Peruvian Hairweave

© 2013 - 2022 Alleen Haar | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel