Tape Extensions

Vorige Artikel 8 van 16 Volgende

Een bijna onzichtbare en niet schadelijke manier van haarverlenging nodig? Kies dan voor Tape Extensions. Deze extensions zijn uniek in de plaatsing en zorgen binnen no time voor een prachtige volle haarbos.
Deze stickers en 'koude methode' van inplaatsen brengen geen schade in het eigen haar en zijn dus veilig in gebruik ook voor fijn en fragiel haar!


Tape Extensions Kwaliteit
De haren zijn afkomstig van Aziatische landen en zijn 100% Remy gesorteerd.
Met goede verzorging (we adviseren Take Care Hairline) kan het haar 6+ maanden meegaan.
Het haar is voorgekleurd en heeft chemische processen moeten ondergaan in de fabriek. Om die reden adviseren we het haar niet meer aan te tasten dan noodzakelijk is. Verven adviseren we van licht naar donker en niet andersom. Daarnaast niet te veel met hitte bewerken (steilen, krullen etc). Alle bewerkingen zijn op eigen risico.


Tape Extensions plaatsen en verwijderen
De Tape Extensions worden bevestigd in het haar met plakstrips door middel van de 'sandwich methode'. De tape strips worden bevestigd boven en onder een pluk haar. We adviseren de Tape extensions niet langer dan 6 weken in het haar te laten zitten. De Plakstrips worden dan te ver uitgehard zodat het lastig wordt ze uit het haar te verwijderen. Ze kunnen makkelijk worden verwijderd met de Tape verwijderspray. Voor het herbruiken van de Tape extensions kunt u de Losse Tape strips gebruiken. 

Lees Meer over de algemene verzorging van het haar.

Bestel vandaag nog online
Neem voor meer informatie over onze Tape Extensions gerust een kijkje op onze website. Lees meer over onze producten en bestel de extensions vandaag nog online. Hebt u nog vragen? Wij beantwoorden ze graag! Neem contact met ons op door een e-mail te sturen naar info@alleenhaar.nl, of bel met 070 380 3932.

Bezoekers van deze pagina vonden de volgende pagina´s ook interessant:

Wax Extensions Hair Extensions Hair Weave

 

© 2013 - 2022 Alleen Haar | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel